İSTANBUL / BAĞCILAR - Aliya İzzetbegoviç Anadolu Lisesi

May

Aliya İzzetbegoviç ailesi olarak çevre bilincini oluşturmak amacıyla Yeşilköy sahilinde "ÇEVREME SAHİP ÇIKIYORUM" projesi gerçekleştirilmiştir.Emeği geçen Halil, Onurcan ve Aytekin hocamıza teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzun geleneksel olarak düzenlediği Sınıflar Arası Futbol Turnuva Final maçı Bağcılar Kaymakamı Abdullah UÇGUN ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa YILMAZ'ın katılımı ile Mahmutbey Stadyumunda gerçekleştirildi.

Mrt

Aliya İzzetbegoviç Anadolu Lisesi olarak, 5 Mart  Okul Afet Durum Tatbikatını; Bağcılar Kaymakamı Abdullah UÇGUN, Bağcılar Beldiye Başkanı Abdullah ÖZDEMİR,  Bağcılar İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa YILMAZ ve birçok Sivil Toplum Kuruluşlarının katılımı ile gerçekleştirdik.

Şbt

Okulumuzun "Erkek Basketbol Takımı" ilçe sıralamasında 3. Olmuştur. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Şbt

Okulumuz "Erkek Basketbol Takımı" yarı finalde!

Öğrencilerimizi ve onların başarısında destek olan öğretmenlerimizi tebrik eder, final maçında başarılar dileriz.

Ock

Öğretmen ve öğrencilerimizin severek katkıda bulunduğu şarkımız yayınlandı. Emeği geçen başta Müzik Öğretmenimiz Mehmet Sevim'e, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.