T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / BAĞCILAR - Aliya İzzetbegoviç Anadolu Lisesi

Mehmet Arif DOĞAN - Okul Müdürü

01.10.1978 tarihinde Adana´da doğdu. Lise öğrenimi Adana 19 Mayıs Lisesi’nde tamamladı. Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nü, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi’nde 2000 yılında tamamladı. 2017’de Anadolu Üniversitesi, Adalet Bölümü’nü bitirdi. Marmara Üniversitesi, İletişim Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü’nde eğitimine devam etmektedir.                                                                   

2000 – 2015 yılları arasında farklı okullarda Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenliği yaptı. 2015’te Kartaltepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde müdür yardımcısı olarak görev yaptı. Başarılı çalışmalara imza atarak 2018’da Bakırköy Nüket Ercan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdür vekili olarak görevlendirildi. 01.10.2019’da Aliya İzzetbegoviç Anadolu Lisesi müdürü olarak atandı.

 

          Uzun yıllar liselere ve üniversitelere hazırlık yayıncılığı yaptı. Çok sayıda özel okulun modellenmesine ve kuruluşuna öncülük etti. Akıl ve zeka oyunlarında uzmanlaşarak “eğitimci eğitimleri” verdi. Bilişim ve sosyal medya üzerine eğitimler aldı. Sanatsal çalışmalarına ise lise yıllarında başladı ve hiç bırakmadı.

 

          Birçok STK yönetiminde bulundu. 2014 yılında Sosyal Akıl Derneği’ni kurdu. Gönüllü yönetimi ve duygusal zeka üzerine çalışmalar yaptı. Halen Sosyal Akıl Derneği başkan vekili olarak sivil toplumdaki çalışmalarına devam etmektedir.